O&O Wedstrijdresultaten

31 maart 2014
O&O Wedstrijdresultaten

ZWIJNDRECHT - De groepsoptredens van de RG-selectie ten tijde van de turnshow van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O zijn gezien de resultaten  bij de in Nieuwegein gehouden  1ste NK-plaatsingswedstrijd  ritmische gymnastiek voor groepen van een goede generale waarde geweest.

De junioren-B kwamen met hun hoepel/lint-compositie in de keuzemateriaalklasse knap als eerste uit de strijd. Zij kwamen uit op een score van 8,400 pnt.  Met hun hoepeloefening pakten zij met 8,800 pnt. het zilver. 
 
In de pre-junioren AB-categorie kwam O& O-2 met haar hoepel/lint optreden tot een gelijk resultaat met op de hielen gevolgd door O & O-3 die het brons voor zich op eiste. De vierde plaats werd bezet door O & O-1
 
De meisjesselectie individueel toestelturnen kwam tot actie bij de in Duiven georganiseerde halve finale van de 2de divisie.
 
Voor O & O bonden Naomi van Vliet en Yuna van den Berge de strijd aan om zich te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap. Naomi wist met 48,483 de finaleticket te bemachtigen. De score van 47,367 van Yuna was net niet voldoende. Zij moest deze halve finale als eindstation zien.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.