Super prestaties nieuw twirlseizoen Accelerando

31 maart 2014
Super prestaties nieuw twirlseizoen Accelerando

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 29 maart was het weer zover voor de leden van twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht. Zij gingen voor het eerst dit seizoen weer met z'n allen op wedstrijd en wel in Sporthal de Steupel in Nieuwkoop. Gedurende deze dag werden er 142 optredens verzorgd (waarvan 69 door Accelerando). 

Bij zo'n eerste wedstrijd is het dan altijd weer spannend hoe de vele nieuwe shows door de juryleden worden beoordeeld. De wedstrijd werd gejureerd door Marion Ketelaars en Marije Voets, beiden lid van de technische commissie van de NBTA. De shows die Accelerando ten tonele brachten werden met mooie punten beloond, want vele leden wisten tijdens hun solo optreden (bij verschillende onderdelen) al hun eerste plaatsingspunten voor de nederlands kampioenschappen te behalen.
 
Er waren zelfs 2 leden die een promotie bij het onderdeel I baton wisten binnen te slepen. Dit waren Amber van Gelder (uitkomend in de categorie junior beginner met 70,3 punten) en Manon Heppenhuis (ook - voor het eerst - uitkomend in de categorie junior beginner met 71 punten). Een superprestatie voor deze meiden. Het seizoen begint goed voor hen. 
 
De meiden maken zich nu klaar voor de jaarlijkse presentatie avond van twirlteam Accelerando. Dit is een uitvoering die zij jaarlijks organiseren voor familie en bekenden en alle andere geïnteresseerden. Alle leden van Accelerando zullen hun steentje bijdragen. Alle teams zullen optreden, maar zo ook haar solisten. Deze avond wordt 12 april aanstaande gehouden in de Develhal  (aanvang 18.30 uur). Wilt u ook komen kijken? Kom gerust. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.