Pelikaan helpt Internationale Kinderhulp Nederland (IKN)

03 april 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan helpt Internationale Kinderhulp Nederland (IKN)

ZWIJNDRECHT - Pelikaan heeft 300 stuks gebruikte voetbalkleding en 60 gebruikte ballen geschonken aan Internationale Kinderhulp Nederland (IKN). De kleding is inmiddels aangekomen in Roemenië, waar de kinderen ontzettend blij zijn met de mooie tenues, trainingspakken en voetballen. De organisatie heeft ons wat foto’s doen toekomen, waarop te zien is hoe dankbaar zij voor deze gift zijn.

IKN doet heel veel goeds voor de minderbedeelde kinderen in andere landen. Kijk ook eens op hun website http://www.internationalekinderhulp.nl/ en word donateur, of steun ze op een andere manier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.