Opnieuw successen voor Celebration Zwijndrecht

07 april 2014 door Hennie van der Zouw
Opnieuw successen voor Celebration Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 5 april hebben de twirlers van Christelijke muziekvereniging Celebration uit Zwijndrecht weer meegedaan aan de solistenwedstrijd in Hoogvliet. Voor de vereniging was dit pas de tweede wedstrijd van het seizoen. Niettemin zijn er opnieuw medailles binnen gehaald gecombineerd met verdiende resultaten.

Alissa de Vries is op twee onderdelen gepromoveerd en heeft zich hiermee ook gelijk geplaatst voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen. Eva Helmink heeft in de Preteen beginner een verdiende eerste plek weten te bemachtigen. Dianne Kerkhof heeft in dezelfde klasse een bronzen medaille binnengesleept.

Jinke Oostvogel heeft in haar categorie een verdiende zilveren medaille gescoord. Op het onderdeel kids Twirl zijn er maar liefst 4 medailles gewonnen. In de klasse Peewee heeft Jill Roeland een gouden medaille behaald en Nathalie Kreukniet een mooie zilveren medaille. In de klasse Juvenile heeft Erin Euser een zilveren medaille behaald en in de Preteen heeft Amber Wervenbos een gouden medaille binnengesleept.

Het Dance Team heeft op het onderdeel small team dance twirl een tweede plek ingenomen met plaatsingspunten voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen. Alle uren van voorbereiding en training hebben weer geleid naar mooie resultaten voor alle solisten. Wij zijn trots op iedereen die heeft meegedaan en op alle mooie behaalde resultaten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.