Frank Rijken goed op dreef

07 april 2014
Frank Rijken goed op dreef

ZWIJNDRECHT - Ter voorbereiding op de Jeugd Europese Kampioenschappen van 18 t/m 25 mei a.s. in Sofia – Bulgarije heeft Frank Rijken van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Berlijn deel genomen aan de 19th International Junior-Team-Cup. 

Dit grote internationale toernooi kende een afvaardiging van meer dat dertig teams vanuit de gehele wereld.
Het Nederland team, naast Frank Rijken  bestaande uit Nico van den Boogaard, Justen Zuidema en Rick Jacobs, wist zich binnen het internationale geweld goed staande te houden. Met een puntentotaal van 232,900 punten eindigden de Oranjeturners op een achtste plaats.
 
In het individuele klassement  kwam  Frank  in de meerkamp tot een knappe prestatie. Als beste Nederlander turnde hij zich naar een totaalscore van 79,550 punten, goed voor een elfde plaats in de eindrangschikking. Opmerkelijk hierbij was zijn optreden op het onderdeel rek. Van de tweeënzeventig deelnemende turners wist hij met 13,950 pnt. als derde uit de strijd te komen.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.