Klein veldprogramma voor CKV Albatros

07 april 2014
Klein veldprogramma voor CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag stond er een klein veldprogramma op de planning vanwege de Korfbal League finale in Ahoy. Albatros A2 speelde thuis tegen Nieuwerkerk A2. Na een eerste helft die gelijk opliep tot 6-6 was het uiteindelijk Albatros die uitliep in de wedstrijd.

De junioren van Albatros namen in de tweede helft meer afstand, waardoor het scoren voor de ploeg uit Nieuwerkerk aan den IJssel lastiger werd. Mede dankzij de zeven treffers van topscoorder Caroline won Albatros met 16-12. Het G-team van Albatros speelde uit bij Velocitas. Daar wonnen de Albatrossers ruim met 0-5. Voor de pupillen van Albatros F4 was er helaas geen winst. Zij speelden een wedstrijd in Hardinxveld Giessendam tegen Vriendenschaar F7. Albatros pakte wel twee doelpunten mee, maar konden niet op tegen de vier goals van Vriendenschaar.
 
Volgende week staat er weer een druk programma op de planning. Albatros 1 en 2 spelen uit in Moordrecht tegen IJsselvogels. Voor beide teams moet winst haalbaar zijn. IJsselvogels 2 is de runner up in de poule bij Albatros 2. Een overwinning voor het tweede zou het kampioenschap weer een stapje dichterbij brengen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.