Verlies dames Derby tegen nieuwe koploper

08 april 2014 door Hennie van der Zouw
Verlies dames Derby tegen nieuwe koploper

ZWIJNDRECHT - Op Sportcomplex Bakestein speelden de dames van Derby afgelopen zondag 6 april 'de wedstrijd van het jaar'. Dames 1 stonden voor deze wedstrijd 3e op de ranglijst in de 3e klasse en moesten afgelopen zondag winnen van de nr 2 Forescate wilden wij kans maken op promotie. 

Helaas werd de wedstrijd tegen Forescate met 1 - 4 verloren, waardoor Derby naar de 4e plaats in de rangschikking zakte, en de dames van Forescate naar de leiding klommen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.