Grote uit-zege voor voetballers 'Groote Lindt'

14 april 2014 door Hennie van der Zouw
Grote uit-zege voor voetballers 'Groote Lindt'

ZWIJNDRECHT - Groote Lindt geeft geen kans weg en wint uit bij ASH met 0-3. In Hellouw deed De Lindt uitstekende zaken door ASH met 0-3 te verslaan. Daar zag het in het begin nog niet naar uit maar gedurende de middag werd duidelijk dat Groote Lindt de zaken weer goed voor elkaar had en een terechte driepunter kon bijschrijven.

De openingsfase was echter voor de gastheren. Het spel speelde zich veelvuldig af op de helft van Groote Lindt en doordat De Lindt slordig was in balbezit startte het niet lekker aan de wedstrijd. ASH kon echter ook niet heel gevaarlijk worden en probeerde met name met lange ballen de voorwaartsen te bereiken. Groote Lindt kwam naarmate de eerste helft vorderde beter in haar spel. Het liet de bal weer gaan en zocht waar mogelijk ondanks het hobbelige veld de combinatie. Uiteindelijk moest er wel een ‘dood’ spelmoment aan te pas komen om de ban te breken. Vlak voor rust kreeg Groote Lindt een strafschop welke feilloos werd benut door Marcel van Berkel. Een lekkere opsteker om aan de thee te gaan.

De tweede helft probeerde ASH het wel maar de organisatie van Groote Lindt gaf geen krimp. De duels werden in tegenstelling tot vorige week aangegaan en gewonnen. Groote Lindt gaf geen kans weg en ASH ging meer en meer risico nemen. De geboden ruimte werd prima uitgespeeld. Via een snelle aanval over links was het de goed ingevallen Rowdy Lingen die de 0-2 op het scorebord liet verschijnen en niet veel later was het Rowan Bussing die de wedstrijd definitief besliste door er 0-3 van te maken. Ondanks kans op meer doelpunten werd er niet meer gescoord en vond de goed leidende scheidsrechter Van Rumpt het genoeg na exact 90 minuten.

Met deze uitslag blijft Groote Lindt vierde staan en liep het 3 punten in op plek twee en drie. Ook in de derde periode blijft De Lindt kanshebber. Komende zaterdag komt met Herovina een andere kanshebber op deze periode bezoek. Het duel tegen ASH werd aandachtig bekeken door de komende tegenstander uit Herwijnen.. Aanvang zaterdag 19 april is om 14:30 uur met aansluitend het paasrad.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.