Officiële ingebruikname van de zwerfafvalzuiger door wethouder Henk Mirck

14 april 2014 door Hennie van der Zouw
Officiële ingebruikname van de zwerfafvalzuiger door wethouder Henk Mirck

ZWIJNDRECHT - Vrijdag 11 april 2014 nam wethouder Henk Mirck in winkelcentrum de Passage de nieuwe zwerfafvalzuiger in gebruik. Deze nieuwe machine is geluidsarm, duurzaam, zeer krachtig en maakt het onderhoudswerk een stuk gemakkelijker en aangenamer.

Voor de inzet van de machine maakt de gemeente ook gebruik van de capaciteit van Drechtwerk. Het resultaat zal een zichtbaar schonere openbare ruimte zijn.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.