50+ Gym Noord bestaat 10 jaar

16 april 2014
50+ Gym Noord bestaat 10 jaar

ZWIJNDRECHT - Het tweede lustrum is gehaald en dat gaan we vieren. Na wat moeilijke jaren en een steeds kleinere groep, zijn we nu weer een volwaardige gymclub met 19 trouwe leden.

In 2004 nam Gerda Leuver het initiatief voor een senioren gymclub. Na veel geregel en overleg konden we starten op 23 maart 2004. Onder leiding van O&O- lerares Marry v/d End zijn we een gezellige club die wekelijks de spieren goed los krijgt. Inmiddels is de naam veranderd in het wat vriendelijker klinkende 50+ gym Noord en zijn mensen vanaf 50 jaar welkom om mee te sporten.

We sporten in de beneden zaal van Wijkcentrum Xiejezo aan de Grote Beerstraat 10 in Zwijndrecht. Elke dinsdagochtend zijn we hier te vinden van 10:30 tot 11:30 uur. Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan bij Gerda Leuver op telefoonnummer 078- 6192724

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.