Raadsleden maken hun handen vuil voor NL Doet

25 maart 2014
Raadsleden maken hun handen vuil voor NL Doet

ZWIJNDRECHT - Afgelopen vrijdag 21 maart gingen enkele leden van het Zwijndrechts College in het kader van ‘NLdoet’ aan de slag in moestuin van de voedselbank.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart vond de landelijke vrijwilligersactie ‘NLdoet’ plaats. Het college van burgemeester en wethouders plantte vrijdag 21 maart aardappelen en uien in een moestuin op volkstuinencomplex Bakestein.

De opbrengst van de oogst is bestemd voor de voedselbank.

Tussen 14.00 uur en 16.00 uur werd er hard gewerkt door de raadsleden op Moestuin 49 op het volkstuinencomplex Bakestein aan de Oude Stationsweg 7b in Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.