Pelikaan E3 na thriller kampioen

22 april 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan E3 na thriller kampioen

ZWIJNDRECHT - In de poule van Pelikaan E3 spelen er 3 teams voor het kampioenschap, nl Unitas, De Alblas en Pelikaan. Theoretisch kunnen deze 3 teams gelijk eindigen. Zaterdag 19 april moest Pelikaan tegen Unitas en heeft De Alblas vrij. Zou Pelikaan winnen tegen Unitas dan moet De Alblas op 3 mei winnen om gelijk te eindigen.

Het beleid is bij de vv Pelikaan dat bij de E en F een kampioenschap ook wordt gevierd als je gelijk bent geëindigd. Bij Pelikaan kijken we dus niet naar het doelsaldo. Kortom: winnen en het kampioenschap is binnen.

Bij rust keek E3 tegen een 1-2 achterstand aan. Na rust werd de achterstand omgezet in een 3-2 voorsprong en was het nog 5 minuten billen knijpen. Maar toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot kon het feest beginnen. De trainers werden volgens traditie onder de douche gezet en na dit tafereel kregen de spelers en staf van de jeugdcommissie patat, een consumptie en het kampioensdiploma. Namens de het jeugdbestuur van ZVV Pelikaan feliciteren wij de staf en spelers van E3 met het behaalde kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.