Sabine Mouthaan behaalt twee Europese titels bij Twirlen

22 april 2014 door Hennie van der Zouw
Sabine Mouthaan behaalt twee Europese titels bij Twirlen

ZWIJNDRECHT - Sabine Mouthaan 14 jaar uit Zwijndrecht en lid van de vereniging B-Unique uit leiden, heeft afgelopen paasweekend deelgenomen aan het EK twirl in belgie Oostende.

Hier doen sporters uit 12 Europese landen aan mee met totaal zo'n 500 deelnemers. Sabine kwam uit in de preteen klasse op de onderdelen 1 baton 2 baton super x strut en dance. Op 1 baton en 2 baton behaalde ze een Europese titel met bij behorende gouden plak, op super x strut en dance behaalde ze een mooie bronzen plak.

Door jaren hard werken en haar coaches Marcel Neves en bibi Muller heeft ze deze beloning kunnen bereiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.