Zilver voor Bart Deurloo in Ljubjana

22 april 2014 door Hennie van der Zouw
Zilver voor Bart Deurloo in Ljubjana

ZWIJNDRECHT - In voorbereiding op de Europese kampioenschappen van 18 t/m 25 mei aanstaande in het Bulgaarse Sofia heeft Bart Deurloo, lid van de Zwijndrechtse  Gymnastiekvereniging O & O, in het Paasweekend met succes deelgenomen aan de in Ljubjlana  (Slovenië) gehouden 10de World Challenge Cup 2014.

Bart wist met knappe score  van 15,800 pnt. als tweede geplaatste achter Epke Zonderland door te dringen tot rekfinale.
In de rekfinale moest Bart opnieuw in Epke zijn meerdere erkennen en werd met een score van 15,150 pnt. ook nu tweede en lag daarmee beslag op het internationale zilver.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.