Albatros 2 eerste veldkampioen

22 april 2014 door Hennie van der Zouw
Albatros 2 eerste veldkampioen

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros heeft haar eerste veldkampioen mogen feliciteren. Het tweede seniorenteam is door een overwinning op Nieuwerkerk 4 kampioen geworden in de tweede klasse.

Het tweede seniorenteam speelde afgelopen zaterdag tegen Nieuwerkerk 4. Nieuwerkerk 4 werd met 17-8 verslagen en dankzij deze overwinning kon het kampioensfeestje gevierd worden. Concurrent IJsselvogels 2 speelde vandaag gelijk waardoor Albatros op basis van onderling resultaat de vlag vier wedstrijden voor het eind al kon hijsen! Een prachtige prestatie van het team van Karin Lommers en Patrick van der Lijke.

Het vlaggenschip kwam net te kort tegen Die Haghe. In een spannende wedstrijd won Die Haghe met 11-15. Ook het derde en vierde team wisten geen punten te pakken. Het 3e verloor met 13-10 van KCR en het vierde verloor met 16-7 van Seolto.

Een hele goede overwinning was er voor junioren A2. Zij wonnen met maar liefst 22-9 van PKC. Opvallende uitslagen voor E2 en F1. E2 wist maar liefst met 9-0 van Vriendenschaar te winnen. F1 wist nog meer doelpunten te maken, zij wonnen met 12-2 van Merwede.

Het vijfde seniorenteam is door haar sponsor Ten Holter Noordam Advocaten in nieuwe shirts gestoken. Ten Holter Noordam Advocaten is een samenwerkingsverband van twee advocatenkantoren in Dordrecht en Rotterdam. Met ruim 30 advocaten maken zij deel uit van een sterk internationaal netwerk.

Op donderdag 29 mei 2014 bestaat Albatros 60 jaar. De vereniging, die in 1954 werd opgericht door de inmiddels overleden erevoorzitter Gerard Joris Los, is uitgegroeid tot een grote en bruisende vereniging en een gerenommeerde naam in het Zwijndrechtse sportleven.
Albatros heeft in de loop der jaren veel sportieve successen geboekt en staat ook haar mannetje als het gaat om nevenactiviteiten.
 
De 550 leden van de club gaan van donderdag 29 mei tot en met zaterdag 31 mei feesten en hopen bij alle activiteiten en feestelijkheden veel oud-leden, korfbalcollega’s en bekenden te treffen.

Het jubileumprogramma is te vinden op de jubileumsite www.albatros60jaar.nl en oud-leden of bekenden van de club kunnen voor verdere informatie contact opnemen met jubileum@albatros60jaar.nl

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.