Nationale sportweek

21 maart 2008

ZWIJNDRECHT – Gymnastiekvereniging O & O organiseert een vrienden-/vriendinnenweek met openbare lessen tijdens Nationale Sportweek 2008

Van 28 maart tot en met 5 april vindt voor de vijfde keer de Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen en gemeenten organiseren in het hele land proeflessen, sportdagen, demonstraties en clinics. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet. Ook O & O doet mee aan de Nationale Sportweek met een vrienden-/vriendinnenweek met openbare lessen.

Tijdens alle lessen zoals vermeld op onze site www.o-en-o-zwijndrecht.nl zijn gedurende de Nationale Sportweek geheel vrijblijvend proeflessen te volgen/.

Regel een sportdate!
Gedurende deze hele week kan dus iedereen meedoen aan onze lessen en zo zelf ervaren hoe leuk het is om te sporten. Het wordt nog leuker als je dat samen met een vriend of vriendin doet. Om iedereen te stimuleren om samen te sporten heeft de Nationale Sportweek dit jaar als thema: ‘Regel een sportdate!’.

Meer sporten
De Nationale Sportweek is in 2004 in het leven geroepen om meer mensen aan het sporten te krijgen. Het is een initiatief van de georganiseerde sport (NOC*NSF), de sportdetailhandel (Mitex), het sportonderwijs (KVLO), de sportleveranciers (FGHS) en de Vereniging Sport en Gemeenten. De Nationale Sportweek krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Jochem van Gelder, Yvonne van Gennep en Hans Dijkstal, en van de sponsors: het Ministerie van VWS en de Alliantie School & Sport.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.