Sportweek Zwijndrecht start zaterdag

14 april 2011

ZWIJNDRECHT - Samen met sportverenigingen en organisaties uit Zwijndrecht doet de gemeente dit jaar weer mee aan de Nationale Sportweek. Vanaf zaterdag 16 april staat de hele week in het teken van sport, ontmoeten en kennismaken met allerlei sportaanbieders.

De Nationale Sportweek is een mooie kans om kennis te maken met sporten in Zwijndrecht. Namens alle sportaanbieders nodigen we iedereen van harte uit langs te komen. Er worden gratis lessen gegeven en workshops en demonstraties georganiseerd. Er is voor jong en oud de hele week van alles te doen.

Kick-off zaterdag om 13.00 uur

We starten gezamenlijk op zaterdag 16 april. Van 13.00 uur tot 16.00 uur zijn er op het Raadhuisplein in Zwijndrecht allerlei sportactiviteiten voor jong en oud. Bezoekers krijgen informatie en kunnen de hele middag genieten van allerlei demonstraties en workshops.

Sportkalender

In de sportkalender staat een overzicht van alle verenigingen die een sportactiviteit aanbieden tijdens de Nationale Sportweek in Zwijndrecht. De kalender staat op www.zwijndrecht.nl bij het kopje ‘Wonen, Welzijn en Milieu’ / Sporten in Zwijndrecht

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.