Opening van sportweek in Zwijndrecht

18 april 2011
Opening van sportweek in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 16 april was de aftrap van de Sportweek in Zwijndrecht. De komende week kunnen de inwoners van Zwijndrecht bij verschillende verenigingen binnenlopen om eens te kijken wat de sport inhoudt.
Aaike Kamsteeg (vervanger van Elbert Vissers Wethouder Sport) opende de sportweek door een bal door de korf te gooien. Er waren verschillende verenigingen aanwezig zoals: O&O, Mascuq de Fer (Schermveriging), VV Grote Lindt, Conventus, Albatros enz.

Tekst en foto: Petra Verhoeven

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.