Winkelcentrum Oudeland-Zwijndrecht feestelijk heropend

24 april 2014 door Hennie van der Zouw
Winkelcentrum Oudeland-Zwijndrecht feestelijk heropend

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 23 april jl. om 12.00 uur is winkelcentrum Oudeland op een feestelijke manier heropend.

Om 12.00 uur heeft wethouder de heer Kamsteeg samen met de leerlingen van basisschool Develhoek de officiële openingshandeling verricht en winkelcentrum Oudeland voor geopend verklaard.

Samen met de kinderen en ouders van basischool Develhoek liet de wethouder 300 ballonnen de lucht in gaan. Na het officiële moment waren er leuke activiteiten zoals gratis schminken, suikerspinnen en limonade. Daarnaast kon men kans maken op leuke prijzen door mee te doen aan het spel Sla je Slag.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.