Woonkracht10 lanceert online jaarverslag 2012

10 juni 2013
Woonkracht10 lanceert online jaarverslag 2012

ZWIJNDRECHT - Vandaag lanceert Woonkracht10 haar online jaarverslag 2012. Niet meer bladeren door een dikgedrukt papieren verslag, maar volledig online leest u wat Woonkracht10 in 2012 heeft gedaan aan wonen en wijken in de Drechtsteden via www.jaarverslagwoonkracht10.nl.

Een duurzame keuze
Door te kiezen voor een online jaarverslag benadrukken we het belang van duurzaam ondernemen. Woonkracht10 maakt een duurzame ontwikkeling door die ook de komende jaren verder zal groeien. Dit doen we ondermeer door focus aan te brengen in onze bedrijfsvoering en door het verduurzamen van onze woningen. Het  online jaarverslag 2012 is daar ook een goed voorbeeld van. Duurzamer dan een papieren jaarverslag en goedkoper door het besparen op druk- en distributiekosten.

Een klantgerichte keuze
Een online jaarverslag is voor Woonkracht10 vooral een klantgerichte keuze. Door het interactieve menu krijgt de bezoeker nóg directer antwoorden op zijn vragen. Zo kan er een ‘Mijn verslag’ worden samengesteld, video’s bekeken worden met toelichting op de gemaakte keuzes in 2012 en zorgt de uitgebreide zoekfunctie voor een overzichtelijk geheel. Naast de verantwoordingsinformatie geeft dit online jaarverslag ook een kijkje in de lokale keukens van Woonkracht10 en de veranderingen die de organisatie momenteel doormaakt.

Het jaar 2012
Het jaar 2012 stond in het teken van ‘Thuis Geven’. Dit doen we door het bieden van voldoende, goede, betaalbare en duurzame woningen voor die groep mensen waarvoor de markt geen of beperkte oplossingen biedt. Om dat te bereiken moeten we keuzes maken, omdat er veel verandert. Allereerst blijven mensen langer in hun huizen wonen door moeilijke economische omstandigheden. Daarnaast is het ook politiek onrustig: de corporaties krijgen de komende jaren de nodige overheidsheffingen op hun bord. Dit zorgde in 2012 voor een focus op zes strategische thema´s die de leidraad vormen voor het online jaarverslag.

‘Met Thuis Geven blijven we ons inzetten voor onze primaire doelgroep: mensen die om welke reden dan ook niet of moeilijk toegang hebben tot de commerciële koop- en huurmarkt. Hoewel we financieel goed draaiden, zijn er allerlei (externe) zaken waarmee we rekening moeten houden en die ons dwingen tot die keuzes. We willen veel doen, maar doen niet meer alles. We besloten in 2012 dus tot een koersverandering die in 2013 echt vorm krijgt.’ , aldus de voorzitter van bestuur Ben Meijering.

Klik en blik terug op het jaar 2012 van Woonkracht10 via het online jaarverslag op www.jaarverslagwoonkracht10.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.