Woonkracht10 geeft handige klussers kans op woningmarkt

04 september 2013
Woonkracht10 geeft handige klussers kans op woningmarkt

ZWIJNDRECHT - Leuke woning zoekt handige klusser. Vanaf 4 september biedt Woonkracht10 zes kluswoningen te koop aan. De woningcorporatie wil mensen met een smalle beurs de gelegenheid bieden een eigen woning te kopen. De woningen zijn gelegen aan de Lindelaan in Zwijndrecht en kunnen naar eigen wens worden ingericht. Woonkracht10 verkoopt de woningen vanaf € 97.000,- k.k. Op zaterdag 14 en 28 september is er Open Huis aan de Lindelaan 139.

Betaalbare woning voor klussers
De Lindelaan is een authentieke straat in Zwijndrecht. De woningen zijn gelegen op loopafstand van het station, nabij uitvalswegen richting Rotterdam en Breda en dichtbij winkelcentrum Walburg. Woningcorporatie Woonkracht10 verkoopt regelmatig bestaande huurwoningen.  Soms wordt een woning verkocht in de vrije verkoop of via een kortingsregeling (Koopgarant), maar nu is daar een nieuw segment aan toegevoegd: kluswoningen. Manager Projectontwikkeling Dyon Aldenhoven vertelt waarom;  “Betaalbaar wonen in de Drechtsteden. Daar staan we voor als Woonkracht10. Momenteel is het voor veel mensen lastig om een hypotheek te krijgen. Het bijzondere aan deze zes kluswoningen is dat de verkoopprijs begint bij € 97.000,-. Daardoor zijn deze woningen en de bijbehorende maandlasten voor veel woningzoekenden wel haalbaar”.

Zes eengezinswoningen in de verkoop
Er gaan zes woningen in de verkoop (Lindelaan 133 tot en met 143); twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. De huizen beschikken op de begane grond over een woonkamer met afgesloten keuken en een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan één met Frans balkon,  en een badkamer. Ook heeft de woning een bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap. De huizen zijn voorzien van een diepe tuin op het noorden met een schuurtje.

Open huis
Op zaterdag 14 en 28 september houdt Woonkracht10 Open Huis aan de Lindelaan 139. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 14 september tussen 11.00 en 13.00 uur of op 28 september tussen 10.00 en 15.00 uur.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.woonkracht10.nl/kluswoning of neem contact op met Wisse Makelaardij & Hypotheken via 078 - 684 02 92.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.