Frank Rijken turnt een uitstekende tweede plaats tijdens jeugdinterland

28 april 2014 door Hennie van der Zouw
Frank Rijken turnt een uitstekende tweede plaats tijdens jeugdinterland

ZWIJNDRECHT - In voorbereiding op de Jeugd Europese Kampioenschappen, die plaats vinden van 18 t/m 25 mei aanstaande in Sofia – Bulgarije, heeft Frank Rijken, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, deelgenomen aan de jeugdinterland tussen België – Zweden – Nederland. Dit treffen vond plaats in het Belgische Lauwe.

Frank turnde een uitstekende wedstrijd en wist met een fraaie score van 81,650 pnt. in het individuele klassement als tweede te eindigen.
Het Nederland team turnde 238,700 punten bijeen en moest  daarmee het team van België  met een puntentotaal van 246,100 pnt. voor zich dulden. Zweden kwam tot een score van 228,300.

Volgens nationaal coach U18 Marcel Kleuskens liggen de juniorjongens “op koers richting onze EK-doelstellingen”. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.