Oud Albatros-leden gezocht

28 april 2014 door Hennie van der Zouw
Oud Albatros-leden gezocht

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 29 mei 2014 bestaat de Zwijndrechtse Christelijke korfbalvereniging Albatros 60 jaar. De vereniging, die in 1954 werd opgericht door de inmiddels overleden erevoorzitter Gerard Joris Los, is uitgegroeid tot een grote en bruisende vereniging en een gerenommeerde naam in het Zwijndrechtse sportleven. Albatros heeft in de loop der jaren veel sportieve successen geboekt en staat ook haar mannetje als het gaat om nevenactiviteiten.

De 550 leden van de club gaan van donderdag 29 mei tot en met zaterdag 31 mei feesten en hopen bij alle activiteiten en feestelijkheden veel (oud-)leden, korfbalcollega’s en bekenden te treffen. Veel oud leden hebben het programmaboekje al  in de brievenbus gehad, maar adressen van oud-leden zijn vaak moeilijk te achterhalen. Hoewel er geen officiële reünie op het programma staat is het natuurlijk wel hartstikke leuk als er veel oud-leden de activiteiten of receptie kunnen bijwonen!

Albatros wil haar oud-leden van harte uitnodigen voor dit feestelijke jubileumweekend. Bij deze de oproep aan alle korfbalclubs om onze oud leden te achterhalen en het ontbrekende adres te mailen aan jubileum@albatros60jaar.nl dan sturen we de uitnodiging en/of het programmaboekje graag toe. Voor het complete jubileumprogramma verwijzen we graag naar www.albatros60jaar.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.