Topdag voor SKZ-kinderen bij de scouting

02 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Topdag voor SKZ-kinderen bij de scouting

ZWIJNDRECHT - Een van de vele bijzondere activiteiten die de Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) voor de kinderen op de buitenschoolse opvang in de vakantie organiseerde was een natuursportdag.

De jongste bso’ers hadden een fantastische tijd bij Scouting Panoord. De SKZ-kinderen van 7 jaar en ouder beleefden allerlei avonturen op en rond het eiland Galgeplaat van Waterscouting de Vikings. De SKZ bedankt de scouts voor hun gastvrijheid.

Stichting Kinderopvang Zwijndrecht
Ruim 33 jaar verzorgt de Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ) de opvang van kinderen in de leeftijd van zes weken tot ze naar de middelbare school gaan.

De Stichting heeft in Zwijndrecht vier kinderdagverblijven, negen locaties voor buitenschoolse opvang en zeven peuterspeelgroepen. Hier krijgen de kinderen alle mogelijkheden om spelenderwijs hun talenten te ontplooien dankzij de 80 bijzonder actieve SKZ-medewerkers die wekelijks bijna 800 kinderen opvangen.

Sinds januari 2003 is de SKZ HKZ-gecertificeerd, inmiddels volgens ISO 9001-2008.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.