Opening Q-Park achterzijde station

02 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Opening Q-Park achterzijde station

ZWIJNDRECHT - Op maandag 5 mei opent Q-Park het P+R terrein aan de Westelijke Parallelweg in Zwijndrecht. De parkeerplaats, die zich aan de achterzijde van het station bevindt, biedt ruimte aan 126 auto’s en motoren.

De parkeerplaats is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Het tarief per uur (of een gedeelte hiervan) bedraagt 85 eurocent en het maximale dagtarief is 5,75 euro. NS-reizigers die reizen met de OV-chipkaart, kunnen gratis parkeren op het terrein.

Parkeerverbod op de rijbaan
Op het terrein geldt een parkeerverbod op de rijbaan. Dit betekent dat automobilisten hier niet hun auto mogen plaatsen. Vanaf 5 mei worden de eerste twee weken waarschuwingen gegeven aan automobilisten. Na deze twee weken wordt er bekeurd door de medewerkers van de afdeling Toezicht van de gemeente Dordrecht.

Uitbreiding fietsenstalling
Naast het parkeerterrein is ProRail begonnen met de uitbreiding van de fietsenstalling. Op deze manier kunnen er meer fietsen worden gestald aan de achterzijde van het station.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.