Combinatie team van Groote Lindt / ZBC'97 B1 kampioen geworden.

05 mei 2014
Combinatie team van Groote Lindt / ZBC'97 B1 kampioen geworden.

ZWIJNDRECHT - In de wedstrijd tegen Pelikaan was een overwinning noodzakelijk om niet afhankelijk te zijn van puntenverlies van concurrent Oranje Wit. De mannen waren zichtbaar nerveus wat het spel, zoals gebruikelijk bij kampioenswedstrijden, niet ten goede kwam. Van de vele kansen die men kreeg werd er uiteindelijk één benut wat behalve de overwinning ook de titel opleverde. Het combinatie team speelde de eerste helft in het Groote Lindt tenue en wisselde dit in de rust voor het ZBC'97 tricot. Na het in ontvangst nemen van de bloemen en schaal namen de spelers een duik in de nabijgelegen sloot en werd het feest na een verfrissende douche in de kantine voortgezet. Namens ZBC'97 en Groote Lindt van harte gefeliciteerd mannen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.