Sv Conventus krijgt veel aandacht tijdens de Nationale Sportweek

05 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus krijgt veel aandacht tijdens de Nationale Sportweek

ZWIJNDRECHT - Zwijndrechtse basisschoolkinderen zijn tijdens de Nationale Sportweek massaal afgekomen op de door de Toppies georganiseerde sportmiddag op sportpark Develstein. Ruim 160 kinderen kwamen af op het evenement waar ze konden proeven aan negen verschillende sporten, waaronder de hand- en kortbalsport van sv Conventus.

Bij Conventus konden de allerjongsten van twee tot vijf jaar verschillende spelletjes en estafettes doen, terwijl oudere kinderen al echte hand- en korfbaloefeningen konden doen. Op deze manier maakten ze niet alleen kennis met de sporten die Conventus aanbiedt, maar ook met de kleine, gezellige vereniging waar teamgevoel voorop staat!

Enthousiast geworden over de sporten van sv Conventus? Om de hand- en korfbalsport en Conventus als sportvereniging goed te leren kennen kun je 3x gratis meetrainen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.