Pelikaan 8 behaald ook het kampioenschap

05 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan 8 behaald ook het kampioenschap

ZWIJNDRECHT -  Heel vaak komt het niet voor dat een senioren team een kampioenschap behaald. De afgelopen jaren heeft Pelikaan er een paar kunnen vieren. Zo ook afgelopen zaterdag 3 mei. Pelikaan 8 kon het kampioenschap binnen halen door te winnen van DFC. Onder luid gejuich en geknal van vuurwerk van de toegestroomde supporters betraden de spelers van Pelikaan 8 het hoofdveld van het Peli-dome.

De spelers begonnen enig sinds gespannen aan de wedstrijd. Dat was niet nodig want na tien minuten stond er er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk was de eindstand na 90 minuten 5-0 voor Pelikaan 8 en kon het kampioensfeest gevierd worden. Namens Pelikaan feliciteren we Captain Coen en zijn spelers met behaalde kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.