Pelikaan B2 kampioen

05 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan B2 kampioen

ZWIJNDRECHT -  Na een spannende competitie heeft Pelikaan B2 afgelopen zaterdag het kampioenschap behaald. Door een overwinning van 3-0 op Sliedrecht B2 kon het kampioenschap veilig gesteld worden. Pelikaan B2 moest winnen om runner-up Oranje Wt B3 van zich af te schudden. Met 50 punten uit 22 wedstrijden en 82 doelpunten voor en 39 tegen is Pelikaan B2 een waardige kampioen in de 2e klasse.

Spelers en staf hebben dit gevierd met een hapje en een drankje in de kantine van Pelikaan. Dit werd hun aangeboden door de jeugdcommissie. Pelikaan feliciteert het gehele team, begeleiding en ouders met dit mooi behaalde resultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.