't Weetpunt op zoek naar Natuurouders

31 december 2009

ZWIJNDRECHT - Dringende oproep, natuurouders gezocht! De jeugd moet veel meer genieten in de natuur, wat in alle landelijke bladen staat, want de natuur geeft hun ontspanning en rust.

Daarom start 't Weetpunt de schoolgidsencursus.
Deze cursus wordt gegeven in ’t Weetpunt in Zwijndrecht en start op 4 maart 2010.

In de cursus doet u gedurende 14 lessen praktische kennis op over natuuronderwerpen die op school door leerkrachten behandeld worden in de onder- en bovenbouw. Na het succesvol doorlopen van de cursus ontvangt de cursist het landelijke IVN schoolgidsen diploma op 1 juli 2010.

Heeft u interesse?

Er liggen folders klaar in ’t Weetpunt of kijk op www.natuur-zw.nl

Als u  nog meer informatie of een aanmeldingsformulier wilt, neem dan per email contact op Lidy van der Lans Exler: lidyexler@gmail.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.