Opening skatepark Molenvliet Park door wethouder Gerard Slotema

12 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Opening skatepark Molenvliet Park door wethouder Gerard Slotema

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 10 mei opent wethouder Gerard Slotema het gerenoveerde en heringerichte Skate Park in het Molenvliet Park. Na de officiële opening vertonen twee demoteams hun kunsten. Onder begeleiding van een DJ kunnen jongeren Free Skaten. De Organisatie van Skateland neemt materialen mee zodat mensen het park uit kunnen proberen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.