Sabrina Weijer districtskampioen

12 mei 2014
Sabrina Weijer districtskampioen

ZWIJNDRECHT - Zaterdag heeft Sabrina Weijer, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen individueel toestelturnen in seniorcategorie van de 4de divisie beslag gelegd op de districtstitel. Haar clubgenote Milou Antheunisse pakte in deze zelfde categorie het zilver.

Sabrina pakte de titel met een puntentotaal van 46,375. Zij wist daarbij op brug en vloer als eerste uit de strijd te komen. Milou pakte de winst op de andere twee toestellen balk en sprong en werd met een totaalscore van 46,025 punten tweede.
Bij de junioren kwamen Channa Schonewille, Suzanne Kunsel en Ilse Visser in actie. Channa moest door een opgelopen blessure de strijd voortijdig staken. Suzanne en Ilse wisten niet door te dringen tot het eremetaal.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.