Geen punten voor het het vlaggenschip

12 mei 2014
Geen punten voor het het vlaggenschip

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros wist geen punten te pakken in het regenachtige weer. Kampioen senioren 2 speelde gelijk. 

Het eerste begon te slap aan deze belangrijke wedstrijd en kwam daardoor met 5-1 achter. Bij rust was het gat al wat kleiner, maar Albatros straalde weinig uit. Halverwege de tweede helft bij een 10-8 tussenstand kwam er wat meer vuur in de ploeg en wisten de invallers het tij nog bijna te keren. Sporting Trigon trok toch aan het langste eind 14-13. 
Bij de wedstrijd TOP tegen Albatros 2 ging het nergens meer om en de ploegen gaven elkaar een hand bij een gelijke eindstand, 13-13. De meegereisde A-spelers mochten nog wel hun invalbeurt maken. 
 
Winst was er voor senioren 3, zij versloegen Korbatjo met 10-7. Senioren 4 en 5 speelde gelijk. Het vierde team leverende hun voorsprong in en pakte 1 punt tegen ONDO 2. In een zeer spannende en natte wedstrijd pakte senioren 5 1 punt tegen DVS, 6-6. Senioren 6 wist wel gemakkelijk te winnen op het gras van Voltreffers. Na een 2-0 achterstand werd Albatros wakker en won met 5-15. 
 
A1 en B1 wisten geen punten te pakken. A1 verloor met 13-6 van KCC en B1 wist niet te winnen van DKC, 10-9.
 
Opvallende uitslagen voor E2, F1 en F2. E2 zorgde ervoor dat Vriendenschaar niet tot scoren kon komen en won hierdoor met 0-13. Het meeste werd er gescoord door F1, zij wonnen met 14-5 van Merwede. F2 verpletterde Kinderdijk en won met 3-11.  
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.