Rivas thuizorgmedewerkers lopen voor goed doel

15 mei 2014
Rivas thuizorgmedewerkers lopen voor goed doel

ZWIJNDRECHT - Na wekenlang hard trainen was het afgelopen woensdag 14 mei eindelijk zover: vier sportieve thuiszorgmedewerkers van Rivas Zorggroep namen deel aan de Verkerkloop in Zwijndrecht. Angela Deelen, Conny Neven, Gertrude Noordzij en Astrid van Rekom van Thuiszorg Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht legden alle vier met succes het 5 kilometer parcours af.

 
De vier Rivas-medewerkers werden aangemoedigd door enthousiaste collega’s en vrijwilligers. Het behalen van de eindstreep leverde niet alleen medailles op, maar ook een mooi bedrag voor Stichting Hulphond.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.