Zilver voor Tessa Vroomen

19 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Zilver voor Tessa Vroomen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Dordrecht gehouden Nederlandse kampioenschappen ritmische gymnastiek heeft Tessa Vroomen, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, bij de pré-junioren van de B-categorie de zilveren medaille veroverd. Haar score bedroeg 16,350 pnt.

In deze zelfde categorie werd Fenne Dijkstra  met 14,322 pnt. zesde en haar zus Mea 13,899 pnt. tiende.

Bij de benjamins miste Faja van Berkel net het ereschavot. Zij werd met 13,333 pnt. vierde.

De pré-junioren verwerkten een hoepel en een baloefening. De benjamins werden naast een baloefening ook beoordeeld op een oefening zonder gereedschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.