Heel veel eremetaal voor Jongens/Heren selectie van O&O

19 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Heel veel eremetaal voor Jongens/Heren selectie van O&O

ZWIJNDRECHT - Met tien gouden, elf zilveren, vijf bronzen en een vierde prijs was de jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O de meest succesvolste afvaardiging bij de in Bergschenhoek gehouden Open Zuid-Hollandse kampioenschappen.

Het goud kwam op naam van Sjoerd van Veldhuizen (eredivisie-jeugd), Dyon Purperhart (1ste divisie – junior-I), Devin Geurts (3de divisie – junior-II), Thijs Oosterling (eredivisie – junior-II), Johan Schenkhof (eredivisie – senior), Mitchel de Haas (1ste divisie – instap), Martijn de Veer (1tse divisie – pupil), Jordi Hagenaar (talentendivisie – pupil), Kevin van Sonsbeek (3de divisie – jeugd), Thomas van der Helm (2de divisie – jeugd).

Als tweede kwamen uit de strijd Gijs Peeters (eredivisie – jeugd), Jordy Hagestein (2de divisie –
junior-I), Thomas Kok (2de divisie – junior-I), Koen van den Ende (3de divisie – junior-II), Danny Hamann (eredivisie – junior-II), Danny de Lange (2de divisie – senior), Erik Gàl (1ste divisie – senior), Dennis Swinkels (1ste divisie – pupil), Damian Scheper (3de divisie – jeugd), Damian Manneken
(2de divisie – jeugd), Rens Hoofs, (3de divisie – junior-I).

De derde plaats kwam op naam van Bradley Noordzij (eredivisie –jeugd), Bodi Winkler (3de divisie – pupil), Bas Vuik (1ste divisie – pupil), Luuk van Waaij (3de divisie – jeugd), Koen Kappetijn (3de divisie – jeugd)

De vierde prijs werd gewonnen door Daniel Qualm (talentendivisie – benjamin)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.