Kampioenen bij Albatros

19 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Kampioenen bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 17 mei vierden de pupillen van Albatros E2 en F1 het kampioenschap. E2 speelde thuis tegen de buren uit Hendrik Ido Ambacht. Met 9-0 veegden zij DVS ’69 E1 van het veld. Albatros F1 zette een mooie prestatie neer in Papendrecht. Daar klopten zij PKC/Hagero F2 ruim met 5-10. Hoewel beide ploegen nog een wedstrijd te gaan hebben, mochten zij afgelopen zaterdag de rozen al in ontvangst nemen.

Afgelopen zaterdag pakten ook het 1e, 2e, 4e en 5e van Albatros twee punten. De wedstrijd van Albatros 1 leek de eerste helft moeizaam te gaan. Er vielen aanzienlijk weinig doelpunten, zowel aan de kant van ODIK 1 als aan de kant van het vlaggenschip. Vlak voor rust weet Albatros nog een 6-5 voorsprong te behalen. Na rust breidde Albatros de voorsprong rustig uit tot een 13-11 overwininning. Na het kampioenschap van vorige week hield Albatros 2 ook zaterdag de eer hoog. Met 15-13 stuurden zij KOAG 3 terug naar Krimpen aan den IJssel. Na een tussenstand van 0-10 in Strijen, klopte Albatros 4 Ventura Sport met 3-12. Ook Albatros 5 versloeg Kinderdijk 4 met 12-6. Hierdoor staat Albatros nu op een gedeelde eerste plaats met Kinderdijk.

Daarnaast was er ook winst voor Albatros C1 tegen Blauw Wit C1 (10-5). Dankzij deze overwinning speelt C1 volgende week de kampioenswedstrijd tegen DVS ’69 C1. Albatros C3 pakte in de laatste minuut nog de overwinning mee in de wedstrijd tegen ZKV C1 (4-3). Albatros E4 won ruim van Vriendschaar met 7-1. Ook de pupillen van Albatros F2 en F3 sleepte een overwinning binnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.