Avondvierdaagse 2008

02 juni 2008
Avondvierdaagse 2008

ZWIJNDRECHT, dinsdag 27 t/m vrijdag 30 april 2008 - Deze week heeft de avondvierdaagse weer plaatsgevonden in Zwijndrecht. Ook dit jaar was er weer een grote opkomst. Dit samen met het lekkere weer zorgde voor een geslaagde avondvierdaagse 2008. Er waren weer vele organisaties uit Zwijndrecht aanwezig waaronder scholen en sportverenigingen.

Hieronder een impressie van de laatste dag. 


 

 


 

 


 

Foto's: Bram de Muijnck

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.