EU-conferentie leerlingen Walburg College samen met leerlingen uit Boekarest

22 mei 2014 door Hennie van der Zouw
EU-conferentie leerlingen Walburg College samen met leerlingen uit Boekarest

ZWIJNDRECHT - In het kader van hun uitwisselingsprogramma organiseerde het Walburg College met leerlingen uit Boekarest op donderdagochtend 22 mei 2014 een conferentie in de raadzaal van het gemeentehuis.

De conferentie gaat onder andere over het Europees energie- en milieubeleid. De leerlingen hebben de opdracht gekregen om een supranationaal EU energieplan te maken voor 2030. Wethouder Aaike Kamsteeg opende de conferentie om 11.00 uur.
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.