Julianaschool winnaar schoolvoetbal

26 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Julianaschool winnaar schoolvoetbal

ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - De jongens van groep 7/8 van de Julianaschool hebben voor spektakel gezorgd. Alle poulewedstrijden werden gewonnen, zonder tegendoelpunten. Daarna werd in de finale de Develhoek met 1-0 verslagen.

Tijdens de regionale kampioenschappen gingen de jongens de strijd aan met scholen uit Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht.  Tegen de uiteindelijke winnaar, de Bron uit Hendrik-Ido-Ambacht, werd 0-0 gespeeld, wat net niet voldoende was om de halve finale te spelen. Uiteindelijk werd een vijfde plaats behaald.

Ook meisjesteam 2 van groep 7/8 en het team van groep 6 werden tijdens het schoolvoetbaltoernooi poulewinnaar.

Het jongensteam groep 7/8 bestond uit: keeper Rik Luijendijk, verdediging: Pim Swank, Thom Kraaijeveld, Matthias Kousemaker, Noah Jamin en Tristan Deckers, de middenvelders: Nick van der Steenhoven, Nino van der Linden, Julian Kelly, Jaap Swank en de aanvallers: Finn Molkenboer, Lenn van Essen en Daan Los.

De Julianaschool hoort bij Stichting PCOAZ, samen met nog elf andere basisscholen in Alblasserdam en Zwijndrecht en een school voor speciaal basisonderwijs in Ridderkerk. PCOAZ scholen verzorgen excellent onderwijs voor kinderen op hun eigen niveau vanuit een protestants-christelijke levensbeschouwing.

De Julianaschool gaat ervan uit dat elk kind een belofte is. Het onderwijs houdt rekening met verschillen in belangstelling, aanleg en tempo, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen in een ononderbroken leerlijn. Leren is belangrijk, maar niet alleen maar gericht op kennis. Ook sociaal emotionele en creatieve ontwikkeling krijgen voldoende aandacht.

Na renovatie heeft het oorspronkelijke schoolgebouw uit 1922 zijn karakter behouden. Samen met het aangebouwde nieuwe deel vormt het geheel een moderne locatie die genoeg ruimte biedt aan Brede School Juliana, waarin de school samenwerkt met o.a. kinderopvangorganisaties SKZ en Yes!.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.