Handbalheren sv Conventus pakken overwinning in laatste thuiswedstrijd

26 mei 2014
Handbalheren sv Conventus pakken overwinning in laatste thuiswedstrijd

ZWIJNDRECHT - De handbalheren van sv Conventus hebben de laatste thuiswedstrijd van het seizoen positief afgesloten. Het team speelde een sterke wedstrijd, welke uiteindelijk met zes punten verschil zou worden gewonnen.

Conventus trof op eigen veld tegenstander EHC, waar het Zwijndrechtse team vorige week ook al tegen hard gespeeld. Deze wedstrijd eindigde echter in een verlies voor Conventus, maar dit weekend was het team – ondanks het missen van vaste keeper Leo Biesbroek – aanzienlijk completer dan een week eerder in Den Haag. Al vanaf het beginsignaal bleek Conventus het sterkere team te zijn, maar keer op keer was het team ongelukkig met de afronding en kon nog geen groot gat slaan. Door met name goed keepwerk van Brent Kool kon Conventus wel de rust in gaan met een kleine 8 – 6 voorsprong.
 
Vanaf het beginsignaal voor de tweede helft kwam Conventus direct beter in het spel, waarbij het team vooral goed gebruik kon maken van een snelle tegenaanval, terwijl het team ook meer geluk kende met de afronding. Op deze manier kon het in geel/zwart spelende team de voorsprong verder uitbouwen, zodat er met 21 – 15 een relatief ruime overwinning op het scorebord kwam te staan.
 
Het tweede team speelde eveneens een sterke wedstrijd, maar kwam tegen de nummer twee in het kampioenschap net tekort en verloor met 18 – 15.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.