Vrouw voor brandstichting aangehouden

29 mei 2014 door Hennie van der Zouw
Vrouw voor brandstichting aangehouden

ZWIJNDRECHT - Een 54-jarige vrouw uit Zwijndrecht is 26 mei aangehouden op verdenking van brandstichting.

De verdachte zou op 12 mei brand hebben gesticht in een woning aan de Kapitein Dekkerflat. De brand was snel geblust, maar als gevolg van rookontwikkeling moesten twee mensen met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis en meerdere woningen moesten ontruimd worden.
 
Uit het onderzoek van de politie werd duidelijk dat er sprake was van brandstichting en dat de vrouw als verdachte kon worden aangemerkt. De vrouw was een bekende van de bewoner. De verdachte is op 28 mei voorgeleid aan de rechter-commissaris, die haar onder voorwaarden op vrije voeten heeft gesteld.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.