Vier aanhoudingen na woningoverval aan het Bouquet

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Vier aanhoudingen na woningoverval aan het Bouquet

ZWIJNDRECHT - Drie mannen en een vrouw uit Zwijndrecht zijn op 2 juni in hun woonplaats aangehouden. Hun arrestatie volgde, nadat drie mannen dezelfde dag een woning aan het Bouquet in Zwijndrecht overvielen. De 78-jarige bewoonster raakte daarbij niet gewond.

Rond 9.30 uur belde een man aan bij de woning met de smoes dat hij een bloemetje kwam brengen. Toen de bewoonster open deed, drong de man samen met nog twee mannen de woning binnen. Het slachtoffer werd bedreigd met een mes, waarna de overvallers er met onder andere sieraden vandoor gingen.

Een getuige zag een auto zien wegrijden en wist het kenteken door te geven aan agenten. Op de Koninginneweg werd de auto gezien en konden de twee inzittenden, een 20-jarige man uit Zwijndrecht en een 42-jarige plaatsgenote, worden aangehouden. Nader onderzoek van recherche en het wijkteam leidde tot de aanhouding van twee andere verdachten: een man van 18 jaar uit Zwijndrecht en 20-jarige plaatsgenoot werden dezelfde middag in Zwijndrecht gevonden en aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.