Pelikaan 2 wint de KNVB district beker zuid 1

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Pelikaan 2 wint de KNVB district beker zuid 1

ZWIJNDRECHT -  Afgelopen Hemelvaartsdag speelde het tweede elftal van Pelikaan de finale om de KNVB districts beker. Op het terrein van SVW in Gorinchem nam Pelikaan 2 het op tegen Theole 2. Het werd geen gemakkelijke overwinning. Hoewel Pelikaan de kansen kreeg, werden deze niet verzilverd.

En als je zelf niet scoort kan je verwachten dat de tegenstander dat wel doet. In de 76e minuut kwam Theole dan ook op een 1-0 voorsprong. Pelikaan deed er van alles aan om de gelijkmaker te scoren, dat lukte uiteindelijk een paar minuten voor tijd door een doelpunt van Remco Aarts. Met deze 1-1 stand werd er een verlenging afgedwongen door de Peli’s. 

Pelikaan scoorde de 1-2 door Bjorn van Ingen , maar dit doelpunt werd afgekeurd. Dus kwam het aan op een penalty reeks. Doelman Michael Kilsdonk werd de held van de wedstrijd, de goalie hield een strafschop van Theole, Pelikaan scoorde wel alle penalty’s en werd de winnaar van de KNVB district beker.

Een geweldige prestatie na een spannende wedstrijd voor het team van trainer Ronald Nossent en zijn technische staf  Erwin Verschoor, Nick van Wijk, grensrechter Ties Littooij en leidster Celine Bazen en verzorgers Patrick Sturk en Sam Meijer. Pelikaan feliciteert het gehele team en staf met dit fantastische resultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.