Feestavond in jongerencentrum Mikado

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Feestavond in jongerencentrum Mikado

ZWIJNDRECHT - Afgelopen woensdagavond (28 mei) heeft welzijnsorganisatie Diverz een feestavond in jongerencentrum Mikado georganiseerd. Deze was speciaal bedoeld voor de Zwijndrechtse jeugd in de leeftijd van 14 t/m 24 jaar oud. Met zo’n 30 jongeren die deze avond Mikado bezochten was het een zeer geslaagde activiteit! Er kwamen dan ook veel positieve reacties op het initiatief. Het is de bedoeling dat Diverz reguliere feestavonden in Mikado gaat organiseren waarbij jongeren elkaar op een laagdrempelige wijze kunnen ontmoeten.

Het doel van de avond was niet slechts om jongeren een leuke avond te bezorgen, maar vooral ook om nieuwe jongeren naar het jongerencentrum toe te trekken. Tevens bieden we jongeren inzicht in hoe om te gaan met het uitgaansleven. 
 
Deze feestavond was onderdeel van de door Diverz georganiseerde thema-activiteiten die plaats hebben gevonden in verschillende wijkcentra in Zwijndrecht. Gedurende deze periode vóór de zomervakantie staat het thema alcohol & drugs centraal en wordt dit bij verschillende doelgroepen onder de aandacht gebracht. Kijk voor meer informatie op de website van Diverz: www.diverz.info.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.