Damesteam van O&O Kampioen

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Damesteam van O&O Kampioen

ZWIJNDRECHT - rijdag 30 mei vond in Ridderkerk de finalewedstrijd van de turncompetitie van Rayon Dordrecht en Omstreken plaats. Het damesteam van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O bestaande uit de turnsters Milou Antheunisse, Sabrina Weijer, Jaimy Hop, Manouk Pouwe, Bo Lodder, Robin Vos en Melanie Collee had zich samen met het Ridderkerkse OKK middels voorwedstrijden geplaatst voor deze eindstrijd. Beide clubs stonden bij aanvang van deze wedstrijd op gelijke hoogte. De einduitslag zou alles bepalend zijn. 

Het OKK-team greep de winst op balk en sprong. De turnsters van O&O waren het best op burg ongelijk en vloer. Na een spannende strijd was met een nipt verschil van 0,65 pnt. het goud voor O & O. De eindscores waren 137,20 pnt. voor O & O en 136,55 pnt. voor OKK Riddekerk.                                                                               
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.