Geslaagd jubileumweekend bij Albatros

02 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Geslaagd jubileumweekend bij Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen weekend vierde de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros haar 60-jarige bestaan. Dit jubileum werd gevierd met vele activiteiten. 

Het jubileumweekend begon al op donderdag. Maar liefst 29 teams vertrokken er naar Middelburg om daar mee te doen aan het jaarlijkse Swift toernooi. Een gezellige dag waar sommige teams zelfs met de beker weer richting Zwijndrecht konden vertrekken. ’s Avonds werd er door een aantal selectiespelers een clinic verzorgd. 
 
Op vrijdag was er voor de ouderen een mixtoernooi georganiseerd. Teams van korfballers en niet korfballers namen het tegen elkaar op in verschillende wedstrijdjes. Voor de jeugd was circus Rotjeknor er. Eerst kon er geoefend worden, waarna er later een echte circusvoorstelling opgevoerd werd door de jeugd. Na al deze inspanningen was er een lekker diner bereid. ’s Avonds werden alle jubilarissen gehuldigd en werd er lekker gekletst met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje. 
 
Op zaterdag werd er al vroeg gestart met het maken van een lipdup. Waarna in de middag het paalschiettoernooi losbarste. Van jong tot oud werd er gestreden om de beker. Uiteindelijk gingen bij de F-jeugd Jesse en Lars met de beker naar huis. Bij de E-jeugd wonnen Marel en Anouk en bij de D-jeugd waren Lisa en Linda de sterkste. Sander en Jackie wonnen in de C-categorie en bij de B-jeugd werd de beker gewonnen door Brit en Nicole. Mark en Jurrien mochten de beker in ontvangst nemen bij de senioren. Tussendoor werden er een aantal wedstrijdjes gespeeld door oud-eerste spelers van verschillende generaties en ze waren het nog niet verleerd! Na weer een overheerlijk diner was er een groot feest ter afsluiting van dit geweldige weekend! 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.