Koninginneweg en Brug. Jansenlaan afgesloten vanwege veel benzine op de rijbaan

04 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Koninginneweg en Brug. Jansenlaan afgesloten vanwege veel benzine op de rijbaan

ZWIJNDRECHT - De Koninginneweg en de Burgemeester Jansenlaan zijn momenteel afgesloten vanwege veel weggelekte benzine op de rijbaan. De bestuurder van een een tankwagen was per abuis zijn dop vergeten er op te draaien. Ter hoogte van het spoorviaduct is een auto over de middeldorpel gegleden.

De Burgemeester Jansenlaan en de Koninginneweg gaan schoongemaakt worden. Er ruikt een penetrante oliegeur op de weg.

De straat wordt nu gereinigd. (zie foto)

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.