Wie herkent deze pinpas dief?

04 juni 2014 door Hennie van der Zouw
Wie herkent deze pinpas dief?

ZWIJNDRECHT - Een 81-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op vrijdag 14 maart voor het eerst met haar rollator in de supermarkt in winkelcentrum Walburg als haar pinpas gestolen wordt. De man die vermoedelijk de pas steelt is op camerabeelden goed te zien. In Rotterdam en in Zwijndrecht is in totaal 600 euro met de pas opgenomen.

Omdat het de eerste keer is dat ze met haar rollator in een winkel is, kiest de bejaarde vrouw een rustige kassa uit om haar boodschappen af te rekenen. Toch ziet iemand kans om mee te kijken als de vrouw haar pincode intoetst. Daarna wordt de pas gestolen en daarmee wordt drie keer gepind. De kinderen van de vrouw ontdekken de diefstal een dag later en laten de bankrekening dan direct blokkeren.

De verdachte is ongeveer tussen de 20 en 25 jaar oud en heeft een normaal tot stevig postuur. Hij heeft kort geknipt, donker haar wat krult of kroest.

Vragen
Herkent of kent u deze man? Neemt u dan contact op het de recherche in Dordrecht die de zaak onderzoekt. Dat kan via 0900-8844. Anoniem kan dat ook: 0800-7000

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.