Successen voor de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O

10 juni 2014
Successen voor de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - In het Pinksterweekend was de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O met een groot aantal uit haar dames/meisjesselectie vertegenwoordigd bij de Open Bredase Turnkampioenschappen. De O & O-meisjes en -dames wisten hierbij beslag te leggen op twee gouden, twee zilveren en drie bronzen medailles.

Het succesvolst was Deandre de Camps. Zij kwam uit in de pupillen-2-N2-N2-categorie en wist naast haar gouden medaille beslag te leggen op  de trofee voor de hoogste dagscore. Haar puntentotaal bedroeg 55,075 pnt. Het tweede goud kwam op naam van Liz Gelderblom. Zij kwam uit in de pupillen-2-N3-N3-klasse en turnde 51,900 pnt. bijeen.

Bij de senioren van de 2de divisie liet Gabrielle de Man zich met 45,600 pnt. het zilver omhangen. Het zelfde resultaat had Lieke Verploegh in de Pre-instap-N2-N2 categorie. Haar score kwam uit op 49,675.
Brons was er voor Robin Vos bij de senioren van 4de divisie (44,725 pnt.), Lisa Schouten bij de junioren 4de divisie ( 43,550 pnt.) en Gera Zijderveld bij de senioren van de 5de divisie (40,100 pnt.)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.